Rólunk

A családi vállalkozásoknak ereje van.

Honnan tudjuk? Mert néhány évvel ezelőtt a Graff Studio is családi vállalkozásként indult és a mai napig olyan lendülettel működik, amilyen lendülettel életre hívtuk. Igazi szeretet fűz minket ehhez a céghez.

Már volt a családban egy fotós Gergő, egy grafikus Balázs, és egy a szépségiparban jártas Dóri. 2009 volt az az év, amikor tudatosult bennünk, hogy mindenünk meg van ahhoz, hogy egy olyan céget alapítsunk, amit szerencsére nem szükségből teszünk, hanem hobbiból és kedvtelésből. A névválasztás egyszerű volt. Az osztrák rokonsági szálak miatt családnevünk egy határozott, jól csengő és jól felismerhető név.

Az elején a fotózás volt a húzóágazat. Tudtuk, hogy ha az egyik szálat felerősítjük, automatikusan húzza magával a többit is. Időnk egyre nagyobb részét fordítottuk kicsiny cégünk fejlesztgetésére, aminek az lett a vége, hogy már 1 év elteltével több olyan nagyvállalatot is ügyfeleink között tudhatunk, akik visszatérő vendégei a Graff Studio-nak. A fotózáson és grafikai tervezésen túl professzionális sminkszolgáltatással is bővítettük palettánkat.

Nem szeretnénk nagy cég lenni, megszeretnénk maradni a családias hangulatnál. Amit mind inkább előtérbe szeretnénk helyezni, az a rugalmasság, nyitottság, minőség, na és persze a jó hangulat, optimizmus, ami személyünket is jellemzi.