Fotózás szolgáltatásaink

Fotózás területén több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk. Egy-egy munka után az elkészült és kiválogatott képek kivétel nélkül feldolgozásra kerülnek. E nélkül sosem adunk át anyagot a megrendelőnek.

A "jó" fotózáson kívül erre is nagy hangsúlyt kell fektetni ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki egy képből és a legjobb minőséget kapja a megrendelő. Stílusunkban a modern fotográfiát nyújtjuk, kerülve a túlzóan mesterkélt képi megjelenítést.

 • Épületfotózás
 • Reklámfotózás
 • Rendezvényfotózás
 • Tárgyfotózás
 • Vállalati portrék
 • Esküvői fotózás
 • Portréfotózás
 • Retusálás

Cégeknek

Épületfotózás

Céges székhelyünk prezentálásban a külcsín ugyanolyan fontos, mint a belbecs. Habár a közhely azt mondja, hogy a belső fontosabb a külsőnél, mi mégis azt valljuk, hogy ha adott egy esztétikus épület, akkor fotóra vele!

Miért lehet szükség épületfotókra?

Egy ingatlan értékesítésekor, egy üzlet, iroda, vagy szolgáltatóház bemutatásakor, de akár reklám vagy dekorációs célból is fontos, hogy megfelelő színvonalú képanyag kerüljön felhasználásra.

Reklámfotózás

Nagy divat lett az online képanyag letöltés. Mi azonban amellett rakjuk le voksunkat, hogy egy egyedileg megtervezett és lefotózott képanyag mindennél többet ér. Hogy miért? Mert a kép átadja személyes üzenetünket és úgy komponáljuk meg, ahogy azt saját magunknak szeretnénk. Évtizedes kapcsolati tőkénknek köszönhetően helyszín bejárás mellett, fotózásra statiszta és modell szereplők közvetítését is vállaljuk, továbbá, a szükséges szakmai csapat összeállításában segítünk.

Rendezvényfotózás

Rendezvények sokasága áraszt el minket minden évben. Egy professzionális képanyag elkészíttetése sokat nyom a latban ahhoz, hogy az utókommunikációban hitelesen tudjuk visszaadni azt az értéket, amit az esemény szervezésénél célul tűztünk ki. Miért más egy rendezvényfotózás, mint például egy tárgyfotózás? Mert olyan pillanatokat kell lencsevégre kapni, ami egy és örök. Megismételhetetlen.

Tárgyfotózás

Egy jó tárgyfotó már önmagában is hatalmas értékesítési tulajdonsággal bír. Sokan már az első pillantásnál eldöntik, hogy tovább kattintanak-e vagy bezárják a böngésző ablakát. Mivel egy tárgyfotó magas informatív értékkel rendelkezik és elsősorban vizuálisan hat az érdeklődőre, így a vevőt elriasztja, ha a fotó nem esztétikus.

Termékfotózásnál minden szempontot figyelembe veszünk ahhoz, hogy a legjobb minőséget hozzuk ki egy képből. A fotózás műteremben vagy helyszíni kiszállással történik, a lehető legelőnyösebb megvilágítással, igény szerint egy teljes kompozíció összeállításával.

A képek digitális utómunkája

A képek egytől egyig feldolgozásra kerülnek. A fotókat megvágjuk, retusáljuk és szükség szerint színhelyessé tesszük.

A képek körbe vágása

A termékfotók felhasználásától függően lehetőség van a képek körbevágására is. Ezt a szolgáltatást webáruházakhoz, katalógusokhoz ajánljuk.

Helyszíni kiszállás

Amennyiben egy termék súlya vagy mérete befolyásolja annak helyhez kötöttségét, úgy teljes technikai háttért biztosítva műtermi kiszállást is vállalunk, így megbizonyosodhat arról, hogy terméke semmilyen negatív tényezőnek nem lesz kitéve a szállítás miatt.

Együttműködési lehetőség web áruházaknak, katalógusoknak

Azoknak a cégeknek kínáljuk ezt a lehetőséget, ahol folyamatosan megújuló, bővülő árukészletet tartanak nyilván. A gyakran cserélődő termékválaszték vizuális kommunikálása és értékesítése költséges. Itt egy olyan szolgáltatást és együttműködést kínálunk, ahol havi csomagokat állítunk össze és egy olyan árstruktúrát alakítunk ki, ami folyamatos termékfotózás esetére előnyös és költséghatékony.

Vállalati portrék

Profi, kellően visszafogott, kellemes benyomás. Ezek a szavak azok, amik először az eszünkbe jutottak, amikor vállalati portrékról beszélünk. Természetesen nem magáról a képen lévő személyről, hanem a kép hangulatáról. A portrék elkészítésénél figyelembe vesszük, hogy milyen vállalattól és milyen pozíciójú kollégák portréjának elkészítésére érkezik a megrendelés. A fotózás történhet helyszínen vagy fotóstúdióban.

Magánszemélyeknek

Esküvői fotózás

Az esküvő egy olyan pillanat, ami megkoronázza két ember eddig megtett közös útját. A család, a szerelem, a kötődés, barátságok szövődése, jókedv, őszinteség, jó ízű beszélgetések, felelősségvállalás, önzetlenség és szeretet, mind-mind olyan értékek, amit sosem szabad véka alá rejteni. Az esküvői ceremónia alkalmával mi ezeket az értékeket örökítjük meg.

A ceremónia az alábbi részeseményekre bontható, ami alapján összeállítjuk csomagjainkat

 • előkészület fotózása
 • kreatív vagy beállított képek készítése
 • szertartás(ok) fotózása
 • vacsora fotózása

Amennyiben megszeretné nézni fotósunk hivatalos esküvői weboldalát vagy árajánlat felől érdeklődne kattintson ide.

Portréfotózás

Családi és portré képek készítése egyéni időpontfoglalás szerint.

Retusálás

Képanyagok korrigálása, feldolgozása, egyéni igény alapján.