Fotózás

Fotózás szolgáltatásaink

Épületfotózás
Esküvői fotózás
Divatfotózás
Portréfotózás magánszemélyeknek
Portréfotózás üzleti célra
Reklámfotózás
Rendezvényfotózás
Tárgyfotózás
Smink és frizura fotózásra, rendezvényekre

Vállalati portrék

Profi, kellően visszafogott, kellemes benyomás. Ezek a szavak azok, amik először az eszünkbe jutottak, amikor vállalati portrékról beszélünk. Természetesen nem magáról a képen lévő személyről, hanem a kép hangulatáról. A portrék elkészítésénél figyelembe vesszük, hogy milyen vállalattól és milyen pozíciójú kollégák portréjának elkészítésére érkezik a megrendelés. A fotózás történhet helyszínen vagy fotóstúdióban.

Rendezvényfotózás

Rendezvények sokasága áraszt el minket minden évben. Egy professzionális képanyag elkészítése sokat nyom a latban ahhoz, hogy az utókommunikációban hitelesen tudjuk visszaadni azt az értéket, amit az esemény szervezésénél célul tűztünk ki. Mitől lesz emlékezetes egy rendezvényfotózás? Olyan pillanatoktól, ami egy és örök. Megismételhetetlen.

Reklámfotózás

Nagy divat lett az online képanyag letöltés. Mi azonban amellett rakjuk le voksunkat, hogy egy egyedileg megtervezett és lefotózott képanyag mindennél többet ér. Hogy miért? Mert a kép átadja személyes, egyedi üzenetünket és úgy komponáljuk meg, ahogy azt saját magunk szeretnénk. Évtizedes kapcsolati tőkénknek köszönhetően helyszín bejárás mellett, fotózásra statiszta és modell szereplők közvetítését is vállaljuk, továbbá, a szükséges szakmai csapat összeállításában segítünk.
• Reklámfotózás
• Katalógusfotózás
• Casting
• Helyszínek
• Smink & Frizura

Épületfotózás

Céges székhelyünk prezentálásban a külcsín ugyanolyan fontos, mint a belbecs. Habár a közhely azt mondja, hogy a belső fontosabb a külsőnél, mi mégis azt valljuk, hogy ha adott egy esztétikus épület, akkor fotóra vele!
Miért lehet szükség épületfotókra?
Egy ingatlan értékesítésekor, egy üzlet, iroda, vagy szolgáltatóház bemutatásakor, de akár reklám vagy dekorációs célból is fontos, hogy megfelelő színvonalú képanyag kerüljön felhasználásra.

Tárgyfotózás

Egy jó tárgyfotó már önmagában is hatalmas értékesítési tulajdonsággal bír. Sokan már az első pillantásnál eldöntik, hogy tovább kattintanak-e vagy bezárják a böngésző ablakát. Mivel egy tárgyfotó magas informatív értékkel rendelkezik és elsősorban vizuálisan hat az érdeklődőre, így a vevőt elriasztja, ha a fotó nem esztétikus.
Termékfotózásnál minden szempontot figyelembe veszünk ahhoz, hogy a legjobb minőséget hozzuk ki egy képből. A fotózás műteremben vagy helyszíni kiszállással történik, a lehető legelőnyösebb megvilágítással, igény szerint egy teljes kompozíció összeállításával.

A képek digitális utómunkája
A képek egytől egyig feldolgozásra kerülnek. A fotókat megvágjuk, retusáljuk és szükség szerint színhelyessé tesszük.

Képek körbe vágása
A termékfotók felhasználásától függően lehetőség van a képek körbevágására is. Ezt a szolgáltatást webáruházakhoz, katalógusokhoz ajánljuk.

Helyszíni kiszállás
Amennyiben egy termék súlya vagy mérete befolyásolja annak helyhez kötöttségét, úgy teljes technikai háttért biztosítva műtermi kitelepülést is vállalunk, így ügyfelünk megbizonyosodhat arról, hogy terméke semmilyen veszélyeztető tényezőnek nem lesz kitéve a szállítás miatt.

Esküvői fotózás

Az esküvő egy olyan pillanat, ami megkoronázza két ember eddig megtett közös útját. A család, a szerelem, a kötődés, a barátságok szövődése, a jókedv, az őszinteség, a jó ízű beszélgetések, a felelősségvállalás, az önzetlenség és szeretet, mind-mind olyan értékek, amit sosem szabad véka alá rejteni. Az esküvői ceremónia alkalmával mi ezeket az értékeket örökítjük meg.
A ceremónia az alábbi részeseményekre bontható, ami alapján összeállítjuk csomagjainkat:
előkészület fotózása, kreatív vagy beállított képek készítése, szertartás(ok) fotózása, vacsora fotózása.

Amennyiben megszeretnéd nézni fotósunk hivatalos esküvői weboldalát vagy árajánlat felől érdeklődne kattintson ide.

Portréfotózás

Családi és portré képek készítése egyéni időpontfoglalás szerint.

Smink, frizura, styling

Professzionális sminkes, fodrász és stylist szolgáltatást nyújtunk exkluzív rendezvényekre és privát ügyfelek részére. A divatbemutatóktól a jótékonysági gálákig, esküvőktől a céges eseményekig.

Választható szolgáltatások:

Rendezvények teljeskörű sminkelése / frizurakészítés

Fellépők, előadók sminkjének, illetve frizurájának igény szerinti elkészítése, előrre meghatározott létszám alapján a rendezvény helyszínén, de elkülönülve a vendégektől.

Sminktanácsadás / Frizuratanácsadás

Kiegészítő programként kellemes időtöltés a cégek hölgy munkatársainak, csapatépítőkre, egyéb rendezvényekre.

Szépségsarok

A rendezvényen lehetőség van úgynevezett szépségsarok felállítására, ahol a vendégek érkezési sorrendben szépülhetnek az adott szakember kezei alatt.

Előadások, workshoppok tartása

Céges rendezvények hölgy tagjai számára a kiválasztott témát követően előadás tartása az aktuálsi témáról, trendekről. Átfogó tanácsadás nyújtása előadás formájában.