Smink szolgáltatásaink

Cégünk fotózásokra, esküvőkre, céges rendezvényekre és egyéb eseményekre professzionális sminkszolgáltatást nyújt. Sminkesünk a natúr, a füstös, az esküvői és a fantázia sminkek széles palettájával várja magánszemélyek és cégek érdeklődését.

 • Céges sminktanácsadás
 • Céges rendezvények teljes körű sminkelése
 • Csapatépítő csomagok kialakítása
 • Vállalati portrék sminkelése
 • Smink Film/Tv produkciókhoz
 • Divatbemutatók sminkelése
 • Natúr, nappali, alkalmi sminkkészítés
 • Smink fotózásra
 • Esküvői próbasmink
 • Esküvői smink
 • Sminktanácsadás

Cégeknek

Céges sminktanácsadás

Motivációs csomagként, ajándékutalványként vagy külön megrendelt szolgáltatásként egy kis plusz szépészeti tapasztalattal bővülnek a hölgy kollégák. Személyre szabott egyéni sminktanácsadás keretén belül, elméleti és gyakorlati technikákon keresztül sajátítják el egyéniségüknek, bőrtónusuknak, haj és szem színüknek megfelelő sminkek elkészítését.

Céges rendezvények teljes körű sminkelése

Konferenciákon, különböző eseményeken moderátorok, fellépők sminkelése. Az erős színpadi fényeknél különösen fontos, hogy a cégvezető vagy a meghívott vendégeladó kényelmesen érezze magát bőrében és a fotókon is hiteles és minőségi legyen megjelenése.

Csapatépítő csomagok kialakítása

A csoportos csapatépítés során, párokban és egyénileg is különböző kreatív feladatok mentén sajátítják el a munkatársak az ápoltság fontosságát, a friss és üde sminkkészítés titkát. Megtanulják, hogy miért is fontos az üzleti életben az igényes, ápolt megjelenés és az milyen hatással van ügyfeleikre és a közvetlen környezetükben dolgozó emberekre.

Vállalati portrék sminkelése

Cégbemutatkozókhoz, weboldalak bemutatkozós anyagaihoz biztosítjuk, hogy a női kollégák megjelenése makulátlan legyen. A szolgáltatás csomagot igény szerint alakítjuk ki, sminkes és/vagy fodrász szakember jelenlétével.

Smink Film/TV produkciókhoz

Reklámfilm és filmforgatásokra, televíziós felvételekhez biztosítjuk a megfelelő szakmai hátteret, igény szerint több sminkes készenlétével is.

Divatbemutatók sminkelése

Magas tapasztalattal rendelkezünk a divat világában éppen futó trendekről. Sminkes csapatunk számos hazai divatbemutatón tüsténkedett, így otthonosan mozgunk az elképzelt koncepció megálmodásától, egészen a kivitelezésig.

Magánszemélyeknek

Natúr, nappali, alkalmi smink

Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor egy profi sminkes kezei alatt megszépülünk. Egy jó smink idő, ami nem egy egyszerű alapozásból és szemhéjfestésből áll. Az alkalomhoz, továbbá a saját karakterünknek megfelelő smink elkészítése, professzionális termékekkel garantáltan feldobja a hangulatot. A smink készülte közben még egy-két trükköt is megtanulhat sminkesünktől.

Smink fotózásra

Amennyiben fotózást nálunk foglalsz le, úgy lehetőség van sminkes szolgáltatásunk igénybevételére is. A sminket nem a fotózás alap elemeként ajánljuk fel, hanem külön megrendelhető, így lehetőséget adunk, hogy csak akkor válaszd saját szakemberünket, ha stílusa elnyeri tetszésedet.

Esküvői próbasmink

Próbasminkre előzetes konzultációt követően van lehetőség bejelentkezni. A személyes találkozás alkalmával gyakorlatban is megnézzük, hogy stílusban, színben és formában melyik sminktípus áll hozzád a legközelebb.

A próbasmink körülbelül 1,5-2 óra hosszú. Ez alatt az idő alatt minimum 2 sminkvariáció készül el. Sminkesünk segítséget nyújt abban is, hogy hogyan korrigáld sminkedet az esküvőd napján, szükség esetén a megfelelő sminkes anyagok beszerzésében is.

Esküvői smink

Az esküvői smink pontosítását követően, ez az egyedi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy sminked akár otthon, a kiválasztott hotelben, vagy a ceremónia helyszínén készüljön el.

Külön választható szolgáltatások:

 • Sminkigazítás az esküvőn / smink ráépítés
 • Örömanya smink
 • Koszorúslány smink
 • Vőlegénysmink
 • Tetoválás eltüntetés

Sminktanácsadás

Egyéni sminktanácsadás

Személyre szabott egyéni sminktanácsadás, melynek során a résztvevő elméleti és gyakorlati technikákon keresztül sajátítja el egyéniségének, bőrtónusának, haj és szem színének megfelelő sminkek elkészítését. A sminktanácsadás nagy részét gyakorlati oktatás teszi ki, így a résztvevő lépésről-lépésre sajátítja el és gyakorolja be a számára legoptimálisabb sminkeket.

Időpont: Az egyéni sminktanácsadás előre egyeztetett időpontban történik.
Helyszín: Budapest, 1051. Hercegprímás utca 19.

Csoportos sminktanácsadás

Megtanulhatod, hogy hogyan válaszd ki és vidd fel ecsetekkel a számodra leg megfelelőbb sminkanyagokat. Hogyan használd egyéniségedhez a legoptimálisabb színeket.